Ακολουθήστε μας

facebook google

symmetexw1.jpg

nea-dimokratia-logo_0.png

Η Νεά Δημοκρατία στα Social Media

youtube.png facebook.png instagram.png twitter.png flikr.png

button-erotimatologio.jpg

button-ethelontis-sinedriou.jpg

button-ginemelos.jpg


Μαζί αλλάζουμε το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.
 Μαζί φτιάχνουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα.

Διάβασε την Εισηγητική έκθεση. Πες τη γνώμη σου.

 

Με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας για τη σχεδιαζόμενη επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία ο  βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Νέα επιβάρυνση μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και με τις επιχειρήσεις τουρισμού να προσπαθούν να αντέξουν τα απανωτά χτυπήματα,  αποτελεί το τέλος διανυκτέρευσης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας  οι Ξενοδόχοι όλης της Ελλάδας αλλά και ολόκληρος ο τουριστικός κλάδος  μετά  τις συνέπειες του περσινού εφιάλτη έρχονται αντιμέτωποι για ακόμη μια φορά με τα «τερτίπια» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

 

 Αφού άντεξαν  τους περσινούς κραδασμούς, με κλείσιμο τραπεζών, δημοψήφισμα, εκλογές, η πρόταση για την επιβολή του τέλους διανυκτέρευσης δίνει τη χαριστική βολή στον κλάδο.

Κατηγορηματικά αντίθετοι και μόνον μπορούμε να είμαστε σε μια τέτοια πρόταση που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις».

 

 Ο κ. Κουκοδήμος κατέθεσε αναφορά στον αρμόδιο υπουργό επισυνάπτοντας την επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας 

koukodimos_main1.jpg

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μου σελίδα, ελπίζοντας στην αμφίδρομη επικοινωνία μας και στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που θα έχουν στο επίκεντρο την Πιερία και τους ανθρώπους της.

Μέσα από την σελίδα αυτήν μπορείτε να ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα και φυσικά να απευθύνετε ερωτήματα, προτάσεις και να καταθέσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

Φιλικά,
Κώστας Γ. Κουκοδήμος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου

Αγίας Λαύρας 16,
Κατερίνη, 60100
Πιερία

Επικοινωνία με το Πολιτικό Γραφείου

Τηλ. : +30 2351 022495
Φάξ.:  +30 2351 039829
E-mail:  gtkoukodimos@gmail.com 
URL : www.kostastkoukodimos.gr