Ακολουθήστε μας

facebook google

symmetexw1.jpg

nea-dimokratia-logo_0.png

Η Νεά Δημοκρατία στα Social Media

youtube.png facebook.png instagram.png twitter.png flikr.png

button-erotimatologio.jpg

button-ethelontis-sinedriou.jpg

button-ginemelos.jpg


Μαζί αλλάζουμε το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.
 Μαζί φτιάχνουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα.

Διάβασε την Εισηγητική έκθεση. Πες τη γνώμη σου.

Επιστολή του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου  στον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Σπίρτζη

 

Σοβαρά προβλήματα δημιουργούν οι συνεχείς  διακοπές του ηλεκτρονικού συστήματος μηχανογράφησης και αρχείου του υπουργείου Μεταφορών με αποτέλεσμα να έχουν μπλοκαριστεί αρκετές μεταβιβάσεις, νέες εκδόσεις ή επεκτάσεις αδειών από τις Διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειών σε όλη την Ελλάδα και στην Πιερία.

Αντιλαμβάνεσθε ότι τα προβλήματα για την καταχώρηση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών και αδειών οδήγησης, τα οποία οφείλονται στις δυσλειτουργίες του συστήματος καταχώρησης του Υπουργείου, καθώς και το γεγονός ότι τα προβλήματα αυτά έχουν ενταθεί ιδιαίτερα έχουν δημιουργήσει πλείστα όσα προβλήματα στους επαγγελματίες.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε και με δεδομένο ότι οι επαγγελματίες δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης, θεωρούμε ότι θα πρέπει αν μη τι άλλο να επιταχυνθούν το δυνατόν οι διαδικασίες και να αποκατασταθούν άμεσα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου.

Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα του Τύπου  εκκρεμούν εκατοντάδες αιτήσεις πολιτών και επιχειρηματιών, στην Πιερία και κατ’επέκταση χιλιάδες σε όλη τη χώρα, γεγονός το οποίο, αφενός, έχει σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, αφετέρου, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των διευθύνσεων μεταφορών των Περιφερειών όλης της χώρας.

Με εκτίμηση

Κώστας Κουκοδήμος

Βουλευτής Ν.Πιερίας 

koukodimos_main1.jpg

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μου σελίδα, ελπίζοντας στην αμφίδρομη επικοινωνία μας και στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που θα έχουν στο επίκεντρο την Πιερία και τους ανθρώπους της.

Μέσα από την σελίδα αυτήν μπορείτε να ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα και φυσικά να απευθύνετε ερωτήματα, προτάσεις και να καταθέσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

Φιλικά,
Κώστας Γ. Κουκοδήμος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου

Αγίας Λαύρας 16,
Κατερίνη, 60100
Πιερία

Επικοινωνία με το Πολιτικό Γραφείου

Τηλ. : +30 2351 022495
Φάξ.:  +30 2351 039829
E-mail:  gtkoukodimos@gmail.com 
URL : www.kostastkoukodimos.gr