Ακολουθήστε μας

facebook google

symmetexw1.jpg

nea-dimokratia-logo_0.png

Η Νεά Δημοκρατία στα Social Media

youtube.png facebook.png instagram.png twitter.png flikr.png

button-erotimatologio.jpg

button-ethelontis-sinedriou.jpg

button-ginemelos.jpg


Μαζί αλλάζουμε το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.
 Μαζί φτιάχνουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα.

Διάβασε την Εισηγητική έκθεση. Πες τη γνώμη σου.

SAK 9425 1

Εσωκομματικές διαδικασίες ανασυγκρότησης 

Κατερίνη 18 Απριλίου 2016

 Με το πέρας των διαδικασιών ανασυγκρότησης των τοπικών οργανώσεων και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πιερίας, συγχαίρω θερμά για την εκλογή τους τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη αλλά και τους συνυποψηφίους του Νικόλαο Τσιαμπέρα και Χαράλαμπο Μπρουσκέλη για τον καλό τους αγώνα.

Επίσης συγχαίρω τους τρεις νέους προέδρους των ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα, Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο και Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους καθώς και τα μέλη των ΔΗΜΤΕ που πέτυχαν την εκλογή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Εξίσου συγχαίρω τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Καραγιάννη Βασίλειο αλλά και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που πλαισιώνουν τις τοπικές οργανώσεις Νεολαίας της Κατερίνης, του Δήμου Δίου Ολύμπου και του δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στα μέλη των Θεματικών Τομέων της Ν.Δ. αλλά κυρίως στα μέλη της ΝΔ και όλους εκείνους που συμμετείχαν ενεργά στην πορεία ανασυγκρότησης.

Με  το 10ο Συνέδριο της η Ν.Δ.  θα κάνει πράξη το σύνθημα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και θα δώσει «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας».

Από το Γραφείο Τύπου

  

koukodimos_main1.jpg

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μου σελίδα, ελπίζοντας στην αμφίδρομη επικοινωνία μας και στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που θα έχουν στο επίκεντρο την Πιερία και τους ανθρώπους της.

Μέσα από την σελίδα αυτήν μπορείτε να ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα και φυσικά να απευθύνετε ερωτήματα, προτάσεις και να καταθέσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

Φιλικά,
Κώστας Γ. Κουκοδήμος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου

Αγίας Λαύρας 16,
Κατερίνη, 60100
Πιερία

Επικοινωνία με το Πολιτικό Γραφείου

Τηλ. : +30 2351 022495
Φάξ.:  +30 2351 039829
E-mail:  gtkoukodimos@gmail.com 
URL : www.kostastkoukodimos.gr