Ακολουθήστε μας

facebook google

symmetexw1.jpg

nea-dimokratia-logo_0.png

Η Νεά Δημοκρατία στα Social Media

youtube.png facebook.png instagram.png twitter.png flikr.png

button-erotimatologio.jpg

button-ethelontis-sinedriou.jpg

button-ginemelos.jpg


Μαζί αλλάζουμε το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.
 Μαζί φτιάχνουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα.

Διάβασε την Εισηγητική έκθεση. Πες τη γνώμη σου.

Προς Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Καρασμάνη

ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κύριε Υπουργέ,

Ιδιαίτερα σημαντικές ζημίες έχουν προκληθεί σε αγροτικές περιοχές της Πιερίας μετά την έντονη χαλαζόπτωση της 23ης Ιουλίου 2014.

Εκατοντάδες στρέμματα καπνοκαλλιέργειες καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι αγρότες είναι κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Όπως ήδη γνωρίζετε έντονα φαινόμενα προκάλεσαν αντίστοιχα ζημίες σε καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, δημιουργώντας ένα επιπλέον σοβαρό πρόβλημα στον αγροτικό πληθυσμό.

ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Κύριε Υπουργέ,
Η κυβέρνηση με το Ν.4186/13 κατήργησε μια σειρά από ειδικότητες στα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, αποκλείοντας τους μαθητές να επιλέξουν ειδικότητες επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, όπως αυτή του Βοηθού Νοσηλευτή.

Με το άρθρο 46 παρ.11 προβλέπεται ότι οι ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας θα λειτουργούν έως την 15η Σεπτεμβρίου 2015.

Ως γνωστόν, η ειδικότητα του βοηθού Νοσηλευτή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στον τομέα της περίθαλψης και της φροντίδας των ασθενών και διαθέτει εξαιρετικά πλεονεκτήματα για να βρίσκετε, να ανήκει στις ΕΠΑΣ του Υπουργείου, για τους παρακάτω λόγους:

Κατερίνη 1-8-2014

Κύριε Πρόεδρε,
Ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχοπτώσεις που συνοδεύτηκαν από χαλαζόπτωση και από ισχυρούς ανέμους, προκάλεσαν την Παρασκευή 1 Αυγούστου μεγάλες ζημίες σε καλλιέργειες σε αγροτικές περιοχές της Πιερίας και ειδικότερα στις δημοτικές ενότητες του πρώην δήμου Δίου με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή σε εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργειών.

ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ -ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Κύριε Υπουργέ,
Στο έγγραφο που εστάλη από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες με θέμα την εισαγωγή των αθλητών Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην Πυροσβεστική Ακαδημία (Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος) με βάση τον νόμο περί αθλητών που δικαιούνται την εισαγωγή τους πετυχαίνοντας εξαιρετικές διακρίσεις, γίνεται αναφορά μόνο στους αθλητές που πέτυχαν διακρίσεις από το 2000 έως το 2014 που υπηρετούσαν ήδη στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατερίνη 24-7-2014

Κύριε Πρόεδρε,
Ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές χαλαζοπτώσεις προκάλεσαν χθες Τετάρτη 23 Ιουλίου μεγάλες ζημίες σε καλλιέργειες σε αγροτικές περιοχές της Πιερίας και ειδικότερα στο Μοσχοχώρι, την Κ.Μηλιά και το Λόφο καταστρέφοντας εκατοντάδες στρέμματα καπνοκαλλιέργειας.

koukodimos_main1.jpg

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μου σελίδα, ελπίζοντας στην αμφίδρομη επικοινωνία μας και στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που θα έχουν στο επίκεντρο την Πιερία και τους ανθρώπους της.

Μέσα από την σελίδα αυτήν μπορείτε να ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα και φυσικά να απευθύνετε ερωτήματα, προτάσεις και να καταθέσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

Φιλικά,
Κώστας Γ. Κουκοδήμος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου

Αγίας Λαύρας 16,
Κατερίνη, 60100
Πιερία

Επικοινωνία με το Πολιτικό Γραφείου

Τηλ. : +30 2351 022495
Φάξ.:  +30 2351 039829
E-mail:  gtkoukodimos@gmail.com 
URL : www.kostastkoukodimos.gr