Ακολουθήστε μας

facebook google

symmetexw1.jpg

nea-dimokratia-logo_0.png

Η Νεά Δημοκρατία στα Social Media

youtube.png facebook.png instagram.png twitter.png flikr.png

button-erotimatologio.jpg

button-ethelontis-sinedriou.jpg

button-ginemelos.jpg


Μαζί αλλάζουμε το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.
 Μαζί φτιάχνουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα.

Διάβασε την Εισηγητική έκθεση. Πες τη γνώμη σου.

ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ -ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Κύριε Υπουργέ,
Στο έγγραφο που εστάλη από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες με θέμα την εισαγωγή των αθλητών Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην Πυροσβεστική Ακαδημία (Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος) με βάση τον νόμο περί αθλητών που δικαιούνται την εισαγωγή τους πετυχαίνοντας εξαιρετικές διακρίσεις, γίνεται αναφορά μόνο στους αθλητές που πέτυχαν διακρίσεις από το 2000 έως το 2014 που υπηρετούσαν ήδη στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σας ζητώ με την παρούσα επιστολή, στην τροπολογία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που πρόκειται να κατατεθεί, να συμπεριληφθεί και για τους αθλητές που πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις από το 1994 έως το 2014, και που δεν υπηρετούσαν στο Πυροσβεστικό Σώμα την περίοδο των επιτυχιών τους, καθώς αδικείται ένας μικρός αριθμός αθλητών σε όλη την Ελλάδα που μένει εκτός των προνομίων αυτών.

Η ρύθμιση αυτή θα καλύψει αθλητές που πέτυχαν διακρίσεις ενώ δεν υπηρετούσαν, αλλά μπορούν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στην Πυροσβεστική Ακαδημία (Σχολή Αξιωματικών) καθώς σήμερα υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Εκτιμώντας την διάθεσή σας να μην αδικηθούν αξιόλογοι αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση
Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας

koukodimos_main1.jpg

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μου σελίδα, ελπίζοντας στην αμφίδρομη επικοινωνία μας και στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που θα έχουν στο επίκεντρο την Πιερία και τους ανθρώπους της.

Μέσα από την σελίδα αυτήν μπορείτε να ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα και φυσικά να απευθύνετε ερωτήματα, προτάσεις και να καταθέσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

Φιλικά,
Κώστας Γ. Κουκοδήμος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου

Αγίας Λαύρας 16,
Κατερίνη, 60100
Πιερία

Επικοινωνία με το Πολιτικό Γραφείου

Τηλ. : +30 2351 022495
Φάξ.:  +30 2351 039829
E-mail:  gtkoukodimos@gmail.com 
URL : www.kostastkoukodimos.gr